ROT (Rehabilitering, Ombygging, Tilbygg)

Rehabilitering, ombygging og tilbygg

Når det kommer til Rehabilitering, Ombygging og Tilbygg (ROT), trenger du en betongleverandør som forstår kompleksiteten og de unike kravene til hvert prosjekt. Lukas Betong er din pålitelige partner innen ROT-tjenester, og vi tilbyr et bredt spekter av betongarbeider som dekker alle faser av byggeprosessen.

Vi tar oss av fundamentering, understøping, vegger, dekker, kulverter, sjakter og bunnplater, med en solid portefølje av vellykkede prosjekter, inkludert arbeid for Universitetet i Oslo (UiO), Forsvarets forskningsinstitutt (FFI), Oslo Børs, Alfaset Krematorium og Holmlia skole.

Gjør ombyggingen enkel
snakk med våre betongspesialister!

01

Presis fundamentering og understøping

Når grunnarbeidet er kritisk, kan du stole på Lukas Betong for presis fundamentering og understøping. Vi bruker avanserte teknikker og kvalitetsmaterialer for å sikre at byggets struktur forblir stabilt og sikkert, uansett utfordringene.

02

Robuste vegger og dekker

Vegger og dekker er hjørnesteinene i ethvert bygg. Våre fagfolk tilbyr løsninger som kombinerer styrke og holdbarhet med et pent resultat, tilpasset dine spesifikke behov. Med vår ekspertise bygger vi vegger og dekker som tåler tidens tann og ser fantastiske ut.

03

Spesialiserte kulverter og sjakter

Vi har også ekspertise i å bygge kulverter og sjakter, avgjørende for infrastruktur og funksjonalitet. Våre spesialister sørger for nøyaktig utførelse som oppfyller alle tekniske spesifikasjoner og krav.

04

Stabile bunnplater

For prosjekter som krever slitesterke gulv, tilbyr vi bunnplater utført med høy presisjon. Disse utgjør en solid base som tåler tung belastning og hyppig bruk.

Fra plan til perfeksjon
Kontakt oss for et uforpliktende betongtilbud i dag.

Lang erfaring teller

Med erfaring fra prestisjefylte prosjekter for UiO, FFI, Oslo Børs, Alfaset Krematorium og Holmlia skole, har vi demonstrert vår evne til å levere pålitelig betongarbeid for kunder som krever det beste. Vi tilpasser oss kundens spesifikasjoner og behov, samtidig som vi sikrer høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet.

Enten det handler om å revitalisere historiske bygninger eller å tilpasse moderne strukturer, er Lukas Betong klar til å forvandle dine visjoner til virkelighet. Vi kombinerer innovasjon og tradisjon for å skape varige resultater som ikke bare ser fantastiske ut, men som også står imot tidens tann.

La oss vise deg hvorfor så mange kunder stoler på oss for deres mest krevende prosjekter. Ta kontakt med Lukas Betong i dag, og opplev forskjellen en ekte samarbeidspartner kan gjøre. Med oss er ditt ROT-prosjekt i de beste hender, klart for å møte fremtiden med styrke og stil.

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere ditt ROT-prosjekt med presisjon og kvalitet.

Med Lukas Betong er ditt prosjekt i trygge hender.
Ta kontakt i dag.